هر انسانی مرتکب اشتباه می شود ؛اما فقط انسان های احمق اشتباه خود را تکرار می کنند.(سیسرون)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۸
خانه » آشپزی و تغذیه » طرز تهیه “آش شله قلمکار” با طعمی خوشمزه
طرز تهیه “آش شله قلمکار” با طعمی خوشمزه

طرز تهیه “آش شله قلمکار” با طعمی خوشمزه

طرز تهیه “آش شله قلمکار” با طعمی خوشمزه

شله قلمکار - طرز تهیه “آش شله قلمکار” با طعمی خوشمزه

“آش شله قلمکار” یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین نوع از انواع آش های ایرانی است. در طبخ این نوع آش از سبزیجات معطر و مخصوص استفاده میشود.

مواد لازم برای درست کردن اش شله قلمکار

  • گوشت بدون استخوان:نیم کیلو
  • پیاز متوسط:۴ عدد
  •  سبزی:جعفری، گشنیز، اسفناج، تره و کمی شوید
  • نخود و لوبیاچیتی:از هرکدام یک فنجان
  • نعناع داغ:به مقدار لازم
  • روغن:نصف فنجان
  •  برنج:یک فنجان
  • نمک و فلفل:به اندازه دلخواه

شله قلمکار ایرانی 360x450 - طرز تهیه “آش شله قلمکار” با طعمی خوشمزهآش شله قلمکار

آش شله قلمکار

طرز تهیه آش شله قلمکار

برای تهیه ی این آش قدیمی بهتر است قبل از هر کاری شب قبل حبوبات را خیس کنید تا بهتر بپزند.برای تهیه ی این آش پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و در مقداری روغن سرخ کنید.گوشت ها را به تکه های کوچکی تقسیم کرده و با پیاز کمی تفت دهید .

سپس سه لیوان آب داغ به ظرف مورد نظر اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا بپزد.بعد از اینکه گوشت به طور کامل پخت آن را به وسیله ی گوشتکوب له کرده و بکوبید و به مواد آش اضافه کنید.حبوبات و برنج و سبزی خرد شده و فلفل و گوشت له شده را که با هم مخلوط کردید به طور مداوم هم بزنید تا ته نگیرد و کاملا جا بیفتد.وقتی که آش آماده شد آن را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و با  نعنا داغ تزیین کرده و نوش جان کنید.

نکات تکمیلی در مورد آش شله قلمکار

آش شله قلمکار جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت میباشد .
آش شله قلمکار را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

 

اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است